Oddelek za filozofijo

CEEPUS MOBILNOST 2025

Prof. Janko Lozar Mrevlje, koordinator mreže CEEPUS, študentom sporoča sledeče:

 

Oddelek za filozofijo Filozofske fakultete se je v akademskem letu 2017/2018 pridružil mreži CEEPUS "Philosophy and Interdisciplinarity", ki jo koordinira Oddelek za filozofijo Univerze v Zagrebu.

 

Tudi letos je odprt razpis za CEEPUS mobilnost, in sicer za naslednje študijsko leto 2025/2026. V priloženih datotekah najdete 1. seznam inštitucij (ceepus_SODELUJOČE INŠTITUCIJE 2025.docx) in 2. krajše opise programov partnerskih fakultet in oddelkov (ceepus_OPISI PROGRAMOV PARTNERSKIH FAKULTET[23].docx; prosim pobrskate po internetu za dodatne oziroma ažurnejše informacije). Izmenjave študentov so "short term" (1 ali 2 ali 3 mesece, samo izberete, koliko mesecev) in »long term« (4 ali 5 mesecev). Krajše izmenjave pomenijo, da obiščete inštitucijo za krajši čas in po lastni izbiri obiskujete tamkajšnji pouk, razlog za mobilnost navedete delo na diplomi/magisteriju/doktoratu. Daljše, semestrske izmenjave pomenijo, da lahko na gostujoči inštituciji opravljate tudi obveznosti, ki so potencialno priznane na matičnem oddelku. O tem se dogovarjate pred odhodom z mano kot lokalnim koordinatorjem in izpolnete »Learning Agreement« (primer izpolnjenega obrazca; CEEPUS Learning Agreement PRIMER.pdf in neizpolnjeni obrazec: CEEPUS Learning Agreement - Philosophy and Interdisciplinarity.docx).

 

Prosim vas, da do 5. 11. sporočite vaše želje, pri čemer prosim specificirajte sledeče:

 

1.Destinacija: lahko jih je več, pri čemer rangirate izbiro z 1, 2, 3 (1 prva želja, 2 druga ...). Destinacijo si izberete iz 1. priloženega dokumenta, zapišete jo/jih s predlagano okrajšavo. 

2.Tip mobilnosti: long term: 4 ali 5 mesecev, ali short term: 1 ali 2 ali 3 mesece. (napišite število mesecev)

3.Semester: zapišite, kateri semester: zimski ali letni 2025

4.Kontakt: vaš mail

 

V roku nekaj mesecev generalna CEEPUS mreža sporoči, katere mobilnosti so bile odobrene, nakar ste o tem obveščeni tudi vi in kasneje naprošeni, da se prijavite v CEEPUS sistem. Šele takrat se odločite za točen datum odobrene izmenjave. Prejmete tudi poseben mail z navodili. 

 

Prosim vas, da vašo izbiro sporočite na mail janko.lozar@ff.uni-lj.si do torka, 5. 11. 2024.

Notices

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Primož Jurko

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Vojko Gorjanc

Department of Slavistics

Change of Office Hours Matej Šekli

Department of Slavistics

Change of Office Hours Jelena Filipović

Department of Translation Studies

Change of Office Hours Nike Kocijančič Pokorn