Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Društvo študentov andragogike in pedagogike

Društvo študentov andragogike in pedagogike

Društvo študentov andragogike in pedagogike (DŠAP) sestavljamo študentje z Oddelka za pedagogiko in andragogiko. Društvo je bilo ustanovljeno 9. marca 2009 z namenom, da bi se študentje povezali med seboj in s profesorji, gradili socialne mreže in širili znanja ter pridobivali izkušnje na področju našega izobraževanja.

Društvo vsako leto organizira številne strokovne in zabavne projekte. V preteklih letih smo organizirali okrogle mize na aktualno tematiko, diskusijska srečanja, obiske pedagoških in andragoških institucij, enodnevne in večdnevne ekskurzije po Evropi, filmske večere, brucovanja in še mnoge druge dogodke.

Vsako študijsko leto posebej se trudimo pripraviti in izpeljati projekte, ki bodo vsebinsko bogati, strokovni in zanimivi. Ker pa društvo ne more delovati brez svojih članov, vabljeni prav vsi študentje, da se nam pridružite.

Za več informacij o uradnih urah in tekočem dogajanju nas obiščite na FB profilu Dšap Društvo, kontaktirate pa nas lahko tudi preko e-pošte na naslov dsapdrustvo@gmail.com.

Se že veselimo srečanja z vami!
Ekipa DŠAP

Sodelavke in sodelavci oddelka